Over Assessment Collectief

 
Na ruim tien jaar ervaring bij Vonk Functionele Mensenkennis, hebben wij onze krachten gebundeld in het Assessment Collectief. Een samenwerkingsverband van vier senior-adviseurs met ruime ervaring binnen overheid, jeugdzorg, onderwijs en openbare orde en veiligheid.

Onze kracht zit in de aandacht en dus in de ontmoeting. Natuurlijk zetten wij de best beschikbare instrumenten in, maar de grootste toegevoegde waarde wordt geleverd aan tafel door de adviseur, de gesprekspartner van kandidaat en opdrachtgever.

Wij zijn ervaren en academisch gevormde adviseurs. Kenmerkend voor ons zijn onze kwaliteitsgerichtheid, expertise, persoonlijke benadering en passie voor het vak. Alles draait bij ons om mensen! Om kandidaten, om opdrachtgevers, maar ook elkaar. Binnen ons samenwerkingsverband delen wij een aantal kernwaarden waaronder oprechte aandacht en professionaliteit in kennis.

We zijn allemaal individueel gecertificeerd en testbevoegd. Wij conformeren ons aan de beroepscode en gedragsregels van het NIP. En maken gebruik van door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) voldoende beoordeelde tests. Voor meer informatie over onze diensten kijk je op onze diensten pagina

Wil je graag een keer kennismaken met de leden van Assessmentcollectief of heb je een specifieke vraag?

Stuur dan een mail naar info@assessmentcollectief.nl of neem direct contact op door te bellen met +31(0)38 20 226 52.