Over ons

Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf te halen, vinden wij. Daarom zijn wij het Assessment Collectief gestart. Ons team van betrokken, flexibele en ondernemende adviseurs achterhaalt het antwoord op elk selectie- of ontwikkelingsvraagstuk. Én brengt daarbij de bijbehorende talenten en ontwikkelingskansen van de kandidaat helder in kaart.

Samenwerken

We werken graag samen, met organisaties in uiteenlopende sectoren. Van onderwijsinstellingen, gemeenten en veiligheidsregio’s tot zorginstellingen en zakelijke dienstverlening. Al onze (op het oog verschillende) klanten hebben één ding gemeen: ze hechten waarde aan de ontwikkeling en het werkplezier van hun personeel. Net als wij.

Focus op talenten

In al onze assessments staat de kandidaat, en zijn of haar talenten, centraal. De vraag is dus niet: ‘Is de kandidaat geschikt voor deze functie?’ Maar: ‘Sluiten zijn of haar talenten aan op wat de functie vraagt? Of bieden de talenten van de kandidaat mogelijkheden op een ander vlak?’.  Door op de talenten te focussen, zorgen we ervoor dat iedere kandidaat met waardevolle inzichten naar huis gaat. Waarmee hij of zij een passend vervolg aan zijn of haar loopbaan kan geven. 

Ons team

Arja GroenKarin van VeenLeo SantingTanja Dijkstra

Van links naar rechts: Arja Groen, Karin van Veen, Leo Santing en Tanja Dijkstra