loader image

Jij wilt de juiste persoon aannemen

Je zoekt een nieuwe collega. Die past bij de functie, het team en de organisatie. Daar helpen we je bij.

Objectief beeld

Tijdens de sollicitatieprocedure krijg je een goede eerste indruk van een kandidaat. Maar wil je zeker weten of hij of zij ook over de benodigde talenten, drijfveren, ambitie en motivatie beschikt? Dan is een assessment interessant. Hiermee vorm je een objectief beeld van de capaciteiten, vaardigheden en werkhouding van de kandidaat. 

Zo werkt het assessment

Een assessment gaat over mensen. Over ambities, dromen, talenten en valkuilen. Veel van deze elementen zijn met beproefde vragenlijsten en testen te achterhalen. Toch houden assessments daar voor ons niet op. Wij willen de persoon achter de testresultaten leren kennen. Pas dan is ons beeld écht compleet. Lees meer over onze werkwijze.

Rollenspel als toevoeging 

De resultaten van de testen en het interview geven een helder beeld van de talenten van de kandidaat. Wil je weten of de kandidaat stressbestendig is, of over andere kwaliteiten beschikt die in praktijksituaties van belang zijn? Dan zetten wij een rollenspel, met een professionele acteur, in om de kandidaat op de proef te stellen. 

Direct antwoord na het assessment

De kandidaat en de werkgever krijgen direct na het assessment ons advies te horen. Zodat beide partijen meteen weten waar zij aan toe zijn. Het officiële eindrapport volgt later. Hierin staan de talenten, de ontwikkelkansen én het antwoord op de vraag nog eens helder omschreven. 

Start er binnenkort een sollicitatieprocedure, waarbij een assessment van meerwaarde is? Neem dan contact met ons op. Dan denken we met je mee over een passende invulling.

Jij wilt de juiste persoon aannemen