loader image

Loopbaancoaching

Wil je gericht aan de slag met het vinden van jouw ideale baan? Wij bieden je de handvatten om de baan te vinden die écht bij je past.

Jouw talenten zijn ons uitgangspunt

Je start met een Talent-assessment. Hiermee krijg je een helder en objectief beeld van jouw talenten en ontwikkelpunten. Dit biedt direct inzicht in de elementen die in een nieuwe baan belangrijk voor jou zijn. Zoals waar jij energie uithaalt en wat jou juist energie kost. Maar ook wat voor type organisatie(cultuur) bij je past. 

Handvatten voor een gerichte zoektocht

Met de kennis van het assessment op zak, ga jij samen met je loopbaancoach gericht op zoek naar jouw nieuwe werkomgeving en baan. Wij geven je concrete handvatten mee, zodat je weet wat je zoekt en hoe je jezelf het beste profileert. Je zult merken dat je selectiever en kritischer in het uitkiezen van vacatures wordt. Omdat je steeds beter aanvoelt welke functies en organisaties echt bij je passen. 

Laat je netwerk een handje helpen

Vacatures zijn niet de enige manier om een nieuwe baan te vinden. Vaak juist niet!

Wij motiveren je om jouw netwerk in te zetten voor om je te helpen bij jouw zoektocht. Doordat jij precies weet wat je zoekt, kunnen zij jou gericht helpen. 

Zo gaan we te werk

Fase 0: kennismaking
Je maakt kennis met één van onze loopbaancoaches en onderzoekt of er een klik is. De coach maakt een plan van aanpak en geeft een indicatie van het aantal gesprekken.

Fase 1: zelfanalyse
Het coachingstraject start met een Talent-assessment. Hiermee krijg je een helder en objectief beeld van jouw talenten en ontwikkelpunten.

Fase 2: arbeidsmarktverkenning
Nu is het tijd om jouw netwerk, en de organisaties waar je zou willen werken, in kaart te brengen. Wij hebben hier op maat werkvormen voor beschikbaar.

Fase 3: arbeidsmarktbenadering
Met de concrete handvatten die je van ons krijgt weet jij: wat je zoekt, hoe je jouw netwerk inzet en hoe je jezelf het beste profileert tijdens sollicitaties. 

Fase 4: plaatsing
Gefeliciteerd! Je hebt jouw ideale baan gevonden. Om je een goede start te geven, bieden we je de mogelijkheid om terug te komen voor een aanvullend gesprek.

Loopbaancoaching