loader image

Coaching

Wil jij meer halen uit jouw loopbaan? Wij helpen jou je talenten en valkuilen in kaart te brengen en gaan gericht met je aan de slag. Zo kun jij effectiever en gelukkiger verder in een baan die écht bij je past.

Jouw talenten zijn ons uitgangspunt

Het is makkelijker om iets wel te doen dan iets niet te doen. En het is gezonder om werk te doen dat je energie geeft dan werk dat je energie kost. Daarom gaan wij uit van jouw talenten. Hoe kun jij jouw kwaliteiten beter benutten en je valkuilen beter vermijden? Daar word je niet alleen gelukkiger van, maar ook vele malen effectiever.

Gerichte coaching

Wij beginnen onze coaching altijd met een talent-assessment. Hiermee krijgen we een helder en objectief beeld van jouw talenten en je ontwikkelpunten. Dit laat zien waar jouw kracht ligt en geeft inzicht in de elementen die in een baan belangrijk voor jou zijn.

Onze coach geeft je vervolgens een gericht advies voor het coachingstraject. We doen een voorstel voor het aantal sessies en maken een plan op maat dat je ondersteunt in de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Ons doel is altijd ervoor te zorgen dat je jouw talenten met meer vertrouwen en plezier kunt inzetten.

Wij kunnen je daarbij van dienst zijn met:

Loopbaancoaching

Als je je jezelf verder wilt ontwikkelen maar tegen je valkuilen aan loopt, of als je niet goed weet waar jouw toekomst ligt, dan kijken we met onze loopbaancoaching gericht wat jou tegenhoudt om de volgende stap te zetten in jouw loopbaan. We coachen je op de thema’s die jij nodig hebt om te groeien binnen de functie en organisatie die jij ambieert.

Persoonlijke coaching

Soms loopt het gewoon niet zoals je wilt. Het lukt allemaal niet of je haalt geen energie uit dat wat je doet. Wij helpen jou om te ontdekken waar je kracht ligt. Hoe kun je anders met zaken omgaan? Hoe zorg je dat je vooral doet waar je energie van krijgt? Met persoonlijke coaching helpen wij je je veerkracht en plezier weer terug te vinden.

Coaching