loader image

Jij wilt het beste uit je medewerkers halen

Ben jij benieuwd of jouw collega meer uit zichzelf en zijn of haar baan kan halen? Of wat hij of zij nodig heeft om goed te functioneren? Dat achterhalen wij voor je.

Talenten en ontwikkelingsmogelijkheden ontdekken

Met ons assessment ontdek je wat de talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van je collega zijn. Dit biedt snel inzicht en concrete handvatten, waarmee je jouw collega gericht kunt ondersteunen.

Over het assessment

Het assessment vindt op één dag plaats en bestaat uit beproefde vragenlijsten en een één-op-één gesprek. De resultaten van deze onderdelen vormen samen een objectief totaalbeeld van de talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van de kandidaat. Lees meer over onze werkwijze.

Rollenspel als toevoeging 

Ben je benieuwd of jouw collega over specifieke competenties beschikt, die alleen in praktijksituaties naar voren komen? Dan zetten wij een rollenspel, met een professionele acteur, in om jouw collega op de proef te stellen. 

Direct antwoord na het assessment

Jij en je collega krijgen direct na het assessment ons advies te horen. Zodat jullie allebei meteen weten waar jullie aan toe zijn. Het officiële eindrapport volgt later. Hierin staan de talenten, de ontwikkelkansen én het antwoord op gestelde onderzoeksvraag nog eens helder omschreven. 

Heb jij al een collega in gedachten? Neem dan contact met ons op. Dan denken we met je mee over een passende invulling.

Jij wilt het beste uit je medewerkers halen