loader image

Jij wilt je talenten benutten en ontdekken

Ben je benieuwd waarin jullie je als team in kunnen ontwikkelen? Wij brengen dit helder in kaart.

Advies op team- en persoonsniveau

Het assessment is gericht op het krijgen van inzicht in hoe je als individu en als team functioneert. Zodat iedereen weet: waar sta ik, wat heb ik te doen, wat zijn ieders kwaliteiten en talenten en waar zit de blinde vlek van de groep. Zo geeft het niet alleen een duidelijk overzicht van de (benodigde) talenten binnen het team, maar ook een concreet ontwikkeladvies op persoons- en teamniveau. 

Over het groepsassessment

Naast een groepsintake en individuele assessments – bestaande uit een interview, intelligentietesten en persoonlijkheidsvragenlijsten –  kan ook een rollenspel deel uitmaken van de assessmentdag.

 

Borging door teamgevoel

Na de assessmentdag zijn de individuele profielen én het groepsprofiel compleet. De groepsaanpak draagt bij aan de borging binnen de organisatie. Doordat je het echt met elkaar doet, ontwikkel je een gezamenlijke taal en zorg je ervoor dat je de inzichten ook echt vasthoudt.

Verdiepingsgesprek

Is het assessment afgerond, maar heb jij of heeft een van je collega’s nog vragen over de uitkomsten? Geen probleem. Wij weten dat kandidaten op een assessmentdag vaak veel informatie te verwerken krijgen. Daarom bieden we kosteloos een verdiepingsgesprek aan. Dit gesprek heeft een coachend karakter en heeft bijvoorbeeld als doel om de uitkomsten van het assessment verhelderen en/of de handvatten te verduidelijken.

Wil jouw team samen de volgende stap maken? Neem dan contact met ons op. Dan denken we met je mee over een passende invulling.

Jij wilt je talenten benutten en ontdekken