loader image

Jij wilt je team beter laten functioneren

Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Haal het beste uit jezelf

Wij helpen je graag om het beste uit jezelf te halen. Van het bepalen wat jouw volgende stap in je carrière is, of juist bij het ontdekken wat bij je past tot het onderzoeken wat er nodig is om beter te func tioneren in je huidige baan.  

Persoonlijke aanpak

Een assessment gaat over mensen. Over ambities, dromen, talenten en valkuilen. Veel van deze elementen zijn met beproefde vragenlijsten en testen te achterhalen. Toch houden assessments daar voor ons niet op. Wij willen de persoon achter de testresultaten leren kennen. Pas dan is ons beeld écht compleet. 

Over het assessment

Het assessment vindt op één dag plaats en bestaat uit verschillende testen en  vragenlijsten en een één-op-één gesprek. Na de assessmentdag heb je direct een helder beeld van jouw talenten, kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. En kun je gericht op zoek naar jouw droombaan, of aan de slag met de ontwikkelpunten.

Verdiepingsgesprek

Is het assessment afgerond, maar heb je nog vragen over de uitkomsten? Geen probleem. Wij weten dat je op een assessmentdag vaak veel informatie te verwerken krijgt. Daarom bieden we kosteloos een verdiepingsgesprek aan. Dit gesprek heeft een coachend karakter en heeft bijvoorbeeld als doel om de uitkomsten van het assessment te verhelderen en/of de handvatten te verduidelijken.

Wil jij weten wat jouw talenten en ontwikkelingsmogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Dan vertellen we je meer over wat je kunt verwachten van het assessment.

Beide vragen worden met een assessment helder beantwoord. Het geeft niet alleen een duidelijk overzicht van de (benodigde) talenten binnen het team, maar ook een concreet ontwikkeladvies op persoons- en teamniveau.

Jij wilt je team beter laten functioneren